Prefab Next Level

VBI Integraalvloer

Prefab Next
Level

Vraag meer informatie aan

Integraalvloer

De VBI Integraalvloer voor seriematige, grondgebonden woningbouw is ontwikkeld voor het snel realiseren van geïndustrialiseerde nieuwbouwwoningen. De prefab geproduceerde vloeroplossing met een geïntegreerd trapgat bevat vooraf aangebrachte technische installaties en is aan de plafond- en bovenzijde direct klaar voor een versnelde afbouw. Hierdoor worden bouw-, coördinatietijd en bouwkosten aanzienlijk gereduceerd.

Alle voordelen
op een rij

  • Sneller bouwen
  • Compleet en efficiënt vloer concept
  • Lage integrale kostprijs
  • Minimale toleranties
  • E- en W-installaties af fabriek geïnstalleerd
  • Minder mankracht en minder coördinatie nodig
  • Volledig droog bouwproces
  • Direct gereed voor vloerafwerking

Compleet en efficiënt vloer concept

Juist nu is het belangrijk om sneller, slimmer, schoner en duurzamer te bouwen, om zo de efficiëntie van de bouw te optimaliseren. De VBI integraalvloer is een allround prefab vloer die geschikt is voor elke conceptmatige woningbouwer

100% Plug
and Play

De E- en W-installaties zijn al tijdens het productieproces in de vloer geïntegreerd. Door de universele koppelingen kunnen de leidingen bij de bouw ‘plug and play’ worden aangesloten. Tevens heeft de vloer een kant-en-klaar trapgat. Hierdoor verloopt het bouwproces slim én veilig en wordt een hoge productiesnelheid behaald.

Direct klaar voor vloerafwerking

Direct na het plaatsen van de vloer kan worden doorgegaan met het plaatsen van de wanden. De vloer kent nauwelijks toleranties en is door het gladde en strakke oppervlak direct klaar voor vloerafwerking. Het aanbrengen van een deklaag is niet meer nodig.

Engineering

Op basis van een BIM-model worden zowel de vloer als de E- en W-installaties volledig uitgewerkt ten behoeve van de productie van de elementen. Ook het trapgat is volledig geïntegreerd.

Transport

De vloer wordt, klaar voor montage, in grote elementen aangeleverd. Vanzelfsprekend volgens de afspraken die we voor het verwerkingsproces met elkaar hebben gemaakt.

Hijsen

Het lage gewicht – circa 375 kg/m2 – zorgt ervoor dat de vloer, ondanks de grote elementafmetingen, gewoon met een normale bouwkraan geplaatst kan worden. Het hijsen met kogelkopankers biedt daarbij tijdwinst en gebruiksgemak..

Monteren

Het bouwproces verloopt slim, veilig en efficiënt. De E- en W-installaties kunnen bij de bouw ‘plug and play’ worden aangesloten. De vloer kent nauwelijks toleranties en is door het gladde en strakke oppervlak direct klaar voor vloerafwerking.

Maak een afspraak.
Bel met een VBI adviseur.

Graag wil ik met VBI specialisten sparren over de mogelijkheden en voordelen van de VBI Integraalvloer voor mijn bouwproces.

Bel +31 (0)26 379 79 79
Mail een adviseur
Hugo

Meld je aan

en blijf
op de hoogte

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.